Europeus a la Xina (al 33)

“Europeus a la Xina” fué uno de los primeros trabajos que realicé al entrar en Factotum Barcelona: Terminé de montar la versión de 60 minutos que había empezado Oscar Gómez y luego hice otra de 27 minutos.

El Martes 31 se podrá ver la versión de 60 por el canal 33

33 31/08/2010 – 22:55

Sempre hem sentit a parlar de la Xina des del punt de vista occidental, però en aquesta ocasió deixarem que siguin els xinesos qui parlin dels occiden tals. Per fer-ho, aquest documental ens trasllada a Suzhou, una ciutat de 6 milions d’habitants, a prop de Xangai que, a banda de comptar amb tradicions mil·lenàries és la seu, actualment, d’un complex industrial modern implantat ja fa uns quants anys. Això ha provocat que molts inversors i empreses estrangeres s’hi hagin instal·lat.

Com veuen els xinesos aquests nou compatriotes? I els Europeus, com viuen l’experiència xinesa? Escoltarem d’un costat el testimoni de la Mercè, en Dantès, en Paco, en Zekrollah i en Daniel i, de l’altre costat, el de la gent del seu entorn més proper, xinesos que treballen amb ells i amics. D’aquesta manera tindrem un retrat de l’experiència quotidiana d’uns europeus a la Xina.

Anuncios

2 comentarios el “Europeus a la Xina (al 33)

  1. Pingback: Secrets de Xangai | David Cañadas

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s